25 Şubat 2012 Cumartesi

Step Halı Yıkama

Pakev Step halı yıkama yapan firmamız step halı yıkama konusunda deneyimli personeli ile tüm istanbul ilçelerine hizmet vermektedir. Step halı yapısı ve teknik ve dokuma özliklerine göre faklı froseslerden geçmektedir. Yıkama konusunda uzmanlaşmış personelimizle,hijyenik ve sağlıklı bir fabrika ortamında, halılarınıza özel üretilmiş halı yıkama şampuanı ile yıkama işlemi gerçekleştirilmektedir. Biz Pakev Halı Yıkama olarak biz uzun yıllar sektördeki tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız. Step Halıları el dokuma halı grubuna girmektedir. Bizimle iletişiminiz halinde ücretsiz servisimiz ile step halı yıkama konusunda uzman personelimizle hizlere hizmet vermekteyiz.



Step halı yıkama işlemi diğer tüm halılardan farklıdır.Step halılar yapıları itibari ile de farklıdır.Yıkama işlemi esnasın da uygun yıkama işlemi uygulanmazsa hasar görebilir,ve bu hasar düzelmesi imkansiz olabilir.Genelde bu bozulmalar halı ipliklerinin bozulması,birbirine karışması,ipliklerin kopması veya halnın özelliğinin ortadan kalkması gibi unsurlardır.Step halıları yıkama esnasında kullanılan fırcaların sert olması da bozabilir. Step halı yıkama işlemi esnasında kullanılan halı yıkama şampuanının mutlaka bitkisel olması gerekmektedir.Bu konuda bilgi almak için pakev halı yıkama olarak bizi arayabilirsiniz.

Bize itanbulun neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz. 0216 443 10 04 numaralı telefonumuzdan arayınız.

24 Şubat 2012 Cuma

Halı yıkama içerenköy


İçerenköy halı yıkama fabrikası pakev e hoş geldiniz....

Pakev Türkiyenin en güvenilir halı yıkama markası olmakla birlikte istanbulun en iyi halı yıkamacısı seçilen tek firmadır.

Ayrıca pakve halı yıkamnın kullandığı halı yıkama makineleri dünyanın önde gelen markalarıdır. Yeni web siteleri ile halka daha iyi hitap etmek için günden güne çoğalan sitelerimizden biriside ataşehir halı yıkama olan sayfamızdır.

21 Şubat 2012 Salı

ÜMRANİYE PAKEV HALI YIKAMA

Ümraniye de bulunan ”Pakev Halı Yıkama” şirketimiz halı tamirini de alanında profesyonel olduğu halı yıkama işi kadar profesyonel ekibi ile halı tamiratı da yapmaktadır. Pakev kalite sıtandartlarını her hizmet için geçerli tutan bu şirket el dokuması halıları bile tamir ederek Ümraniye’deki vatandaşlara halı yıkama olsun tamiri değerli kilim ve ev eşyalarınız için temizlik hizmeti sunmak için ümraniye ataşehir de bulunan tesislerinde emrinizdedir. Pakev ümraniye halı yıkama’nın bir diğer profesyonellik alanı ise sanat eseri olan ”el dokuma halı” tamiri ve yıkamasıdır. El yapımı halı dokuma işleminin ne kadar zor ve zahmetli bir iş olduğunu bilmeyen yoktur ki bu durum halıların değerinden de belli oluyor. El dokuması halıları tamir edebilmek kimi zaman halıları dokumaktan daha çok ustalık isteyebilir. Güvenebileceğiniz ve bu işte tecrübesi olan bir şirkete ihtiyacınız olacağından dolayı sizlere İstanbul’un Ümraniye bölgesinde dükkanı bulunan Pakev Halı Yıkamayı tanıtmak istedik. Hizmetler Ümraniye ve civarı ile sınırlı değil tabi ki pakev’e buradaki 0216 443 10 04 numaralı telefonu arayarak bu güvenilir firmaya vereceğiniz işi konuşmaya hemen başlayabilirsiniz. Verilen işlerin fiyatı ve teslim zamanlarını işleri verirken öğrenebiliyorsunuz. Genel olarak üç günde teslim yapan ve verdiği sözlerde duran Pakev’e işin içeriği hakkında bilgi sorabilir, halılarınızı nasıl bir sisteme emanet ettiğinizi onlardan da öğrenebilirsiniz. Sizlere burada kısaca bilgi vermekten geri durmayacağım yine de. Halının cinsine göre çeşitli sistemlere halılarınız götürülür. El yapımı ve antika halılar ise makina harici bir sistemde bireyler tarafından itinayla temizlenir. Standart halı yıkama işleriniz, kalitesi kanıtlanmış makinalarda profesyönelce halledilirken overlok işleriniz de yılların tecrübesiyle kusursuzca tamamlanacaktır. Taşıdığı tüm belgeleri hakeden Pakev uzun yıllar daha İstanbullulara bir telefon kadar yakın bir halı yıkamacı olacak. Anadolu yakasında en iyi halı yıkama ve tüm halı ilgili en doğru hizmeti ve bilgiyi alabileceğiniz bumahhak Pakev halı yıkama olmalıdır. Ayrıca ataşehir halı yıkama için en cavip fiyat seçenekleri sunmaktayız.

19 Şubat 2012 Pazar

En iyi icerenkoy hali yikama

Halı yıkamayı hanımların korkulu rüyası olmaktan çıkardık. Pakev halı yıkama olarak önceliğimizi hanımların memnuniyeti olarak ayarlamış bulunmaktayız. Hemde çok uygun fiyatlarla ve emsallerinin bırakın ona yetişmeyi, yetişmeyi hayal bile edemedikleri bir teknolojiyle. Eğer aklınızda halı yıkatmanın yanı sıra yıpranmış ve başına bir şeyler gelmiş yani kopmuş ve yırtılmış halılarınız varsa onlarıda tamir ettirmek istiyorsanız firmamız tam size göre. Artık overlokçu aramanızada gerek kalmadı kapınıza kadar gelip halılarınızı hem yıkamak hemde onarmak için geliyoruz. Evinizde kıymetli el dokuması yada tarihi halılarınız olabilir hatta onları kendiniz dahi yıkamaya kıyamıyor olabilirsiniz. Uzman kadromuz ve teknolojik ekipmanlarımız sayesinde her halıya özel yıkamayla önder konumdayız. Kıymetli halılarınızı bizden başka güvenle teslim edebilleceğiniz başka bir yer yoktur. Özel el yapımı halı yıkama hizmetimizide kısa süre önce sizlerin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Hiç çekinmeden güvenle bizi arayabilirsiniz. Bizden mutlu ayrılan her müşterinin bizim için bir referans olduğunu bilerek işimizi mümkün olan en iyi şekilde sürdürmekte ve firmamızada sürekli yeni çıkan teknolojik halı yıkama ekipmanlarıylada büyütmekte ve mümkün olan en son teknoloji ilede modernleştirmekteyiz. Bir çok ev hanımınında evde yanlış yaptığı halı temizliğinden biriside onları silmektir. Silmek halılarınızı temizlemenin aksine maytların ve pisliklerin silme esnasında daha diplere ve halınızın derinliklerine yayılmasına yol açtığından halınızı dahada pisletmektedir. Ayrıca halı silkerken kullandığınız çeşitli deterjanlar halınızın deformasyona uğramasına hatta renginin atmasına neden olmaktadır. İşin uzmanı olarak size tavsiyelerimiz halınızı silmemeniz yönündedir. Eğer bir leke yada yemek döküldüyse bunun içinde bizi arayıp bizim size vereceğimiz deterjanlarla temizlemenizi öneririz. Eğer gerçekden halılarınıza kilimlerinize değer veriyorsanız onları sürekli temiz ve renkli şekilde görmek aynı zamandada ömürlerinide uzatmak istiyorsanız Pakev halı yıkamayı aramalısınız.

12 Şubat 2012 Pazar

İSTANBUL HALI YIKAMA HİZMETLERİ

harita Evlerde halı yıkama işi bir hayli sıkıcı bir ev işidir.Hem güç gerektirir,hem de büyük zahmete sokar insanı!..Su,deterjan,verdiğiniz emekde hesap edilirse ,cebinizde yanar,üstüne üstlük verdiğiniz büyük zahmetle bir hayli yorulursunuz. Ama artık ev hanımlarının imdadına halı yıkama fabrikaları yetişiyor.Zahmetle halı yıkama işine bir son veriliyor.Sesliyorsunuz halıyıkama fabrikalarını gelip kapıdan alıp,tertemiz yıkayıp evinize geri teslim ediliyor.Üstelik getirme,götürme ücreti ekstradan talep edilmiyor. Metresi fiyatına yıkıyor,evinizden alıp,evinize garantili bir şekilde teslim ediyorlar. Balkonlarda kadınlar,kapı önlerinde ev hanımları artık halılarınızı yıkamayınız.Düşük ücretli halı yıkama şirketlerine hallınızı teslim ederek,halılarınızı daha hijyenik olarak yıkatınız.Balkonlarda kurutma işlemi,demirlerin üzerine halılarınızı serip,tekrar toz olma derdinden kurtulacaksınız.Artık halılarınız yıkanıyor,özel kurutma makinaları ile kurutuluyor ve eve teslim ediliyor. Bir avantaja daha sahipsiniz,eğer halılarınızı halı yıkama fabrikalarında yıkatırsanız; halılarınızın kusurlu,yırtık,onarılacak yerleri var ise,overlokçu aramaya da son.Çünkü,halı yıkama şirketleri halınızı yıkıyor ve eğer overloğa ihtiyacı olan yerleri var ise ,overloğuda kendileri yapıyorlar. İstanbul halı yıkama fabrikaları, tüm istanbul halı yıkama halkına güzel hizmetler sunmaktadırlar.

11 Şubat 2012 Cumartesi

İçerenköy Halı Yıkama

Ev Ofis Halıları Yıkama Eğer evinizin veya ofisinizin halı kullanıyorsanız bazı inatçı lekeleri olabilir, çünkü düzenli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Bunun için, bu alanda geniş deneyime sahip profesyonel bir halı temizlik şirketi seçmelisiniz Günümüzde, halı temizleme yöntemleri geleneksel yöntemlerle tamamen değişti haline gelmiştir. Halı yıkama bir çok istanbul halı yıkama şirket tarafından kullanılan piyasalarda hi-tech ekipmanları vardır. Bu ekipmanları normal geleneksel yöntemlerle silinemez zor lekeleri çıkarmak için yeteneğine sahip. Böylece, bu modern temizlik ekipmanları süreci çok kolay ve rahat hale getirmiştir. Bu modern yöntemlerle halı temizleme etkili çalışır. Kendiniz halı yıkama yapmak seçerseniz, çeşitli yöntemler ile ilgili ayrıntılı bir araştırma yapmak gerekir. Profesyonel temizlik şirketlerine danışmanlık fiziksel piyasalarda yapabilirsiniz. Ayrıca, araştırma yapabilir ve halı yıkama ile ilgili yararlı bilgiler sağlayan çok sayıda web sitesi var online olarak temizlik yöntemlerini gözden geçirmek. Kendiniz halı temizleme para tasarruf ancak halı zararların yanı sıra bir çok yere aksi olacağını uzman olması. Modern ekipmanları ile temiz olursa, nasıl çalıştığını bilmek gerekir. Ayrıca halı yıkama işleminde kullanılan kimyasallar hakkında bilmeniz gerekir. Bazı halı ticari temizlik ürünleri, kurutulmuş veya düzgün fandan değilse halı çocuk akciğer ve kalıp neden geliştirme zarar verebilecek kimyasallar içerebilir. Bu ürünleri içeren bu kimyasalların kontrol edebilirsiniz. Bu halı tamamen kuru ve halı temizlik sırasında bir maske kullanın kadar herkes dışarıda tutmak için önerilir. Aynı zamanda, bir fan kullanmanız veya pencere veya merkezi ısıtma sistemi kuruma süreci hızlandırmak için anahtarı açmak için önerilir. Eğer kendiniz temizlik halı yapabilecek kapasiteye sahip değilse, ihtiyaç ve gereksinimlerine göre yeterli temizlik profesyonelleri işe gerekir. Halı yıkamak için ücret ücretleri hakkında da açıklığa kavuşturulması gerekir. Ayrıca temizlik işlemi için kullanılacak ekipman ve kimyasallar hakkında onlara sormalısınız.