10 Mart 2012 Cumartesi

Temizliğin Önemini Bilene Pakev

Temizliğin Önemini Bilene Pakev

Temizlik kültürümüzün bir parçasıdır. Kültürlü aileler ve kendini geliştirmiş insanlar temizliğe ve temiz hanelerde yaşamaya çok önem verirler. Aslan’ın yattığı yerden belli olduğunu belirten atasözümüzü de hatırlatarak temizliğin hem bizim hem de Pakev temizlik şirketi için önemini anlatmaya devam ediyorum.
Pakev’in temizlik anlayışıyla başlayalım. Bu şirket İstanbul’da hizmet veren ve telefonla da sipariş alan, yıkatmak istediğiniz faaliyet alanı içinde bulunan mallarınızı kapınızdan alıp üç günde kapınıza bırakan bir şirket. Temizliğe verdikleri önem gerçekten kayda değer. Göz ardı edilemeyecek derecede teknolojinin getirilerine kendini yakın tutmuş ve işinde profesyonelleşmiş olan bu şirket için kalite herşeyden önce geliyor. Halı, kilim, perde, battaniye ve koltuk gibi yıkanması zor ama çok gerekli olan eşyalarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir firma olmayı başarmış durumdalar. Ev hanımları kendi yıkadığını mutlaka daha çok beğenir fakat ezber bozan bu firmayı da önyargılarıyla elememeleri gerekiyor. Söylentileri duyanlar haklı olabiliyor. Bazı halı yıkamacılar işlerin kâr kısmına çok takıldıklarından hizmet ilkelerini ve iş ahlakını unutup, kolaycılık ve düşük maliyetçilik yapıyorlar. Çalıştırılan eleman sayılarına ve aletlerin eski mi yeni mi olduğununa bakarsanız hangi şirketin ne kadar kaliteli olduğunu hemen farkedersiniz. Tabi ki çalışan elemanların sadece sayısına değil niteliğine de bakmalısınız.
İnsanların temizlik anlayışı genellikle kültürlerinin temeli olan dinlerinden gelir. Hemen hemen her dini inanç, temizliği önemli tutar. Pakev halı yıkamanın sunduğu temizlik hiçbir dini inanca ters düşmez veya bunlar için eksik kalmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder